QR kód - www.szerdahelyi.hu

 
 

Amennyiben valaki egy honlapot szeretne, a következő költségekkel szembesül.

1. Domain regisztráció
2. Tárhely bérlés
3. Weblap készítés
4. Weblap frissítés, karbantartás
 

Domain regisztráció

Amennyiben www.cegnev.hu mintájú internet címet szeretnénk, abban az esetben regisztrálnunk kell a domain nevet. A regisztráció díja 4-5.000 Ft két évre, az egyes domain regisztrátoroktól függően.
 

Tárhely bérlés

Léteznek ingyenes tárhely lehetőségek, ezek a rajtuk elhelyezett reklámok és a szolgáltatás megbízhatatlansága miatt üzleti jellegű honlapok elhelyezésére alkalmatlanok. A tárhely bérlet, a kínált szolgáltatások és a tárhely mérettől függően havi 1-2.000 Ft-ba kerülnek.
 


A domain beregisztrálást és a tárhely bérlést számomra a Deninet Kft. végzi.
De ha Ön más céget szeretne választani, annak sincs semmi akadálya.


Weblap készítés

A honlap professzionális szerkesztési, grafikai és programozói feladata munkadíja teszi ki a költségek nagyobb részét.
Amíg egy igényesen elkészített, de egyszerű statikus weblap elkészítése pár tízezer forintba, addig egy speciális, dinamikus (adatbázisháttérrel és adminisztrációs felülettel rendelkező) portáloldal sok százezer forintba is kerülhet.
Ebből adódik, hogy pontos árajánlatot, csak az igényelt honlap szolgáltatásainak és felépítésének részletes egyeztetése után tudunk adni.
 

Weblap frissítés, karbantartás

A weblap átadása után van egy készenléti díj, amely nagyon csekély összeg. Magában foglaltatik az, hogy minden héten a weblapot a webmester leellenőrzi. Ebben a díjban benne vannak az egyszerűbb, kisebb volumenü javítások, frissítések is.
Nagyobb frissítésekre, vagy átalánydíjas vagy eseti szerződéseket szoktam kötni.