QR kód - www.szerdahelyi.hu

 
 

Ha már eldöntötte, hogy szeretne megjelenni az Interneten, akkor biztosan tudja, hogy a világhálón való megjelenésnek meg kell felelnie a célközönség elvárásainak. A saját cégnévre regisztrált domain nevek és email címek (www.cegnev.hu, akarmi@cegnev.hu) növelik a vállalatról kialakított képet, ellentétben az internet-szolgáltatóknál regisztrált címekkel (www.szolgaltato.hu/cegnev, cegnev@szolgaltato.hu).
A Deninet Kft. végzi a domain regisztrációs munkáimat. Náluk jobbat és olcsóbbat nem találtam a piacon. Látogasson el honlapjukra és tekintse meg az igen kedvező áraikat.

Nálunk az alábbi domain végződések regisztrációt végezheti el:

MAGYAR DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ
Amennyiben .hu (www.cegnev.hu) végződésű domain nevet választ - és a választott domaint még senki sem használja, - abban az esetben a prioritásos saját cégnévvel egyező domain nevek regisztrációs folyamata 3-4 napot vesz igénybe, és 14-15 napot a nem prioritásos egyéb nevek regisztrációja.

NEMZETKÖZI DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ
Domain nevének választhat nemzetközi végződést is. A regisztrációs folyamat 3-4 nap. Az alábbi végződésű domainek közül válogathat: (.com, .net, .org, .biz, .info, .cc, .tv)

EU DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ
2006. április 7-től bárki számára szabadon igényelhető az EU-s domain név. (www.cegnev.eu)