QR kód - www.szerdahelyi.hu

 
 

Bizonyára gondolt már arra, hogy milyen kényelmes és elegáns lenne üzleti tevékenységét egy jól elkészített videofilmen bemutatni partnereinek, vagy vállalkozásának kiemelkedő pillanatait megörökíteni úgy, hogy az valóban időtálló legyen.

Ne higgye, hogy ez az Ön számára elérhetetlen vagy megfizethetetlen!

Partner cégem, a Victoria Stúdió Kft. reklám-, referenciafilm, oktatófilm illetve minden olyan videofilm elkészítését vállalja, melyet professzionális minőségben óhajtanak elkészíttetni. Konferenciák, tanácskozások előadásainak archiválását, ezek szerkesztett változatának elkészítését, kívánt számú sokszorosítását is meg tudjuk valósítani.

A felvételek, és a felvételek utómunkája a televíziós technikában használt brodcast berendezésekkel (Beta SP vagy DV) készülnek el.

Igény szerint, a film idegen nyelvű változatát is elkészítjük.

Természetesen vállaljuk bármely részfeladat megoldását is (pl. utólagos szövegkorrigálás, új szövegnek a meglévő kép alá való helyezését, utólagos feliratozást vagy meglévő kész film aktualizálását, újra vágását, bármilyen mennyiségű VHS sokszorosítását, stb.
Mivel minden megbízás egyedi elképzelések szerint valósul meg, ezért árajánlatot kizárólag a konkrét munka ismeretében tudunk adni.

Érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken lehet!