QR kód - www.szerdahelyi.hu

 
 

WEBES MEGJELENÉS AKÁR 3 NAP ALATT!!!

Az internetes megjelenés legfontosabb követelménye, hogy a honlap tartalma és megjelenése összhangban legyen, és az tükrözze a tulajdonos cég profilját. Mindig ezen követelményeket előtérbe helyezve és a Megrendelő igényeit alapul véve készítem el a megrendelt weboldalt. Az általam készített oldalak általában statikusak, de vállalok dinamikus weblap programozást is.
Munkamódszeremet folyamatokra bontottam szét, ezzel növelve munkám hatékonyságát, csökkentve a projekt elkészítésének idejét. Így a Megrendelő számára is világosan követhető a munkafolyamat.

EGY HONLAP ELKÉSZÍTÉSÉNEK FÁZISAI

  1. A Megrendelő igényeinek felmérése, majd a honlap céljának és tartalmának meghatározása
  2. A honlap elkészítési költségének meghatározása
  3. A honlap struktúrájának megtervezése
  4. A honlap arculatának, grafikai elemeinek megtervezése
  5. Az oldal programozása a szükséges programnyelveken (HTML, Flash, PHP, WAP)
  6. Az elkészült programrészek és grafikai elemek egyesítése
  7. Tesztelés
  8. A kész weblap átadása
  9. Számlázás

DINAMIKUS PROGRAMOZÁS

A Macromedia Flash technológiát a multimédiás tartalom gyors és jó minőségű megjelenítésére alkalmazzák. A rendszer nagyon jól programozható, tehát multimédiás animációk és bemutatóanyagok mellett weboldalak készítésére is kiválóan alkalmas. A Flash-alapú Internetes anyagok sokkal kisebb file-méretben készülnek, és sokkal jobban képesek alkalmazni a multimédiás tartalmat. Előnyei között szerepel, hogy felbontástól függetlenül kiváló minőségben jeleníti meg az álló és mozgó képeket, mivel a megjelenítés motorja vektorgrafikus rendszeren alapul. A rendszer mostanra gyakorlatilag világszerte elterjedt, és neves cégek alkalmazzák modern és dinamikus webes tartalmuk megjelenítésére.

WAP ALAPÚ OLDALAK

A mai világban már szinte mindenki rendelkezik mobiltelefonnal. Az információáramlást segítő mobilszolgáltatás a wap egyre népszerűbb a mobiltelefont használók körében, amely nagyban köszönhető annak, hogy a mobilszolgáltatók már fillérekért kínálják az átalánydíjas wap hozzáférésüket.
A wap segítségével bármikor és bárhol elérhetők a kívánt információk. Egyre több helyen találkozhatunk a wap használatával, például banki információk, közlekedési menetrendek, moziműsorok, útvonal információk.